Cara mudah dapat hadiah

Nak tahu cara mudah dapat hadiah. It easy as that, korang serious nak tahu. Oke, Lezza x keberatan nk share satu ilmu ni dengan korang semua. Khas untuk pengunjung Lezza de Blog. Ok, siap2 semua pencil dan kertas (org dah x main pensil ngan kertas, guna phone ja =p). Apa2 je lah k.


Ni ha....korang join la GA yang berlambak2 ni. Syarat2 GA pun x sesusah syarat2 contest. Follow je semua rule. Cuma yang kureng sikit ni...GA banyak bergantung kepada luck. Harap luck korang baik and luck Lezza pun baik. Semua GA yang Lezza listkan ni belum tamat tarikh lagi. So, jangan dok tenung ja blog Lezza ni lama2. Cepat bertindak sekarang....kekeke

No comments: