Shah Iskandar

Post kali ni Lezza nak dedikasikan kepada salah seorang pelakon yang Lezza suka sangat. Tak lain dan x bukan, Shah Iskandar. Dah terang lagi bersuluh, title pun dah letak nama dia awal2. Hehe, kenapa Lezza suka kat Shah Iskandar ni. 

Pertama sebab dia hensem.. Hehe, dalam drama "Atas Nama Cinta" dia nampak sangat cool tau. Terutama masa tgh jogging kat tepi pantai, pkai earphone lagi. Waduhh, cair jiwa perempuan ni. X caya Lezza cakap dia cool??  


Aisehh,x jumpa pic yang dia jog tu. Tapi gambar kat atas ni, u look cute la. Haha, anyway Shah ni boleh dikatakan pelakon baru. Banyak benda yang boleh belajar and perbaiki. I support u lah...hehe

Jejaka idaman-pakai baju melayu lagi **pitam**

Jom tengok profile dia pulak:

Nama                 : Shah Iskandar Mahfuz
Umur                  : 29 tahun
Tarikh lahir         : 1 Mei 1982
Asal                   : Singapura
Kerjaya              : Model, pelakon dan pengacara
 


6 comments:

Chenta Eyfa Latieyfa said...

saya suke kat dia mase berlakom dlm "Nora Elena" lagi..haah ensem dia kan.

Leeza said...

Alamak...kena share la ni.hehe

Saya Disini said...

hensem

Nurmujahidah Ismail said...

aduss,, memang hensem,,, tapi,,, si dia kekita lagi cute,, kih3,, kidding,,, :D

Leeza said...

@Nurmujahidah Ismail
Haip...haha.

kinot said...

hurm.... cute ke? boleh la... ade la rupe skit.. nak tgk gak dia bawak watak org gila... mesti suka kan?