Ronaldo (before and after)

Lezza nak cerita panjang pasal bola sepak ni bukannya kita ni reti sangat iya idak. Tapi kalu kata takat Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Kaka, Drogba, Owen, Beckham, Mesut Ozil tu terbayang jugak la muka diorang ni camna. X dalah "perak" sangat **something like jakun. Hmmm, cakap pasal Ronaldo ni, pemain Brazil tu..tadi masa berinternet, terjumpa pulak pic2 ni. Abang Lezza cakap dia dah lama bersara. Sama la kes ngan Ronaldinho. Masa Fifa 2006 (Lezza tingkatan 5, if not mistaken), diorang ni so hot..Hehe, ni semua pengaruh kawan2 la. Back then, badan diorang sangat lah berketul2, mantap..apa lagi. Lepas bersara...apa dah jadi?? Jom tengok pic bawah ni





Gambar kat atas ni masa zaman kegemilangan Ronaldo sebagai pemain bola sepak yang disegani. Lepas tu??

He gaining weight here





Lepas dah bersara..OMG, menjadi2 sihat..hehe, kalu orang yang dah biasa bersukan ni tinggal je pasang kan.







7 comments:

Suraya Aris said...

betol ke??

biela bell said...

ronaldo dah bambam? haha.oh tidak~~

Leeza said...

peminat dia ke =p

saya gades pelik said...

ahli sukan memang macam tu..sebabnya masa diorang aktif bersukan, badan dah biasa fit..tapi lepas tinggal, tak ada buat senaman, mula lah badan dah tak fit..huhu

fadh leyanie said...

macam perut bapak ku..haha :P

Leeza said...

@saya gades pelik
thats the problem =p

Leeza said...

@fadh leyanie
same here =)