"TITANIC" tipu korang

Tajuk cam menusuk jantung? Fulamak weyh, jgn x caya..dh bertahun2 kalu tgk cerita tengok movie "TITANIC" ni mesti kalu perempuan bergenang2 air mata tambah2 masa babak last yang Si Jack nk jatuh dalam lautan tu. Tipulah kalu korang x nangis..kentalnya jiwa korang kan. X nk tahu ke adegan2 disebalik epik cinta yg sgt menyetuh jiwa tuuuuu??


Kita warming up dulu dengan adegan2 dari filem epik ni. Tgk pic atas ni..inilah replika "TITANIC"  tu...Besar jugak la kan.


Pic kat atas ni masa kapal tu dh tenggelam, most of people terpaksa terjun untuk selamatkan diri masing2...Owh, masa tu cam x sanggup tgk diorang2 ni terjun kedalam laut yang sejuk mengalahkan peti ais. 


Hah..ingat x adegan yang paling popular dalam cerita ni. "U jump i jump". Teringat x zaman korang bercinta?..mesti ada yg fanatic "TITANIC" pernah lafazkan ayat keramat kat awek2 or balak2 korang kan..kan..kann. Nk tengok real pic macam mana? Dah sedia?? say "saya dah sedia, saya dah sedia" (nada spongebob =p) Hamik kau...


Hi2 ehe, x de lah tinggi sangat. Kalu nk terjun bersama2 pun no hal lah. Bab angin yang sepoi-sepoi bahasa tu..diorang lataklah kipas bapak besar kat depan. Like masa Ning Baizura nyanyi lagu "Awan Yang Terpilu", pulak dh kann..Ok, pic bawah ni Lezza rasa wajib korang tengok..Jeng jeng jeng


Tudia...katakan TIDAK, dalam kolam ja rupa-rupanya...Hehe, ok itu je nk story, sabar2 pak ngah and mak ngah sekalian. Peace, sekadar hiburan malam hari

8 comments:

Yatie Musa said...

lar. tipah tertipu je ker selama nih. haha. sblum ni kemain nanges bila tgk cite ni.

Leeza said...

@Yatie Musa
BINGO =p

capt. keon alhan said...

sgt tertipu ni...tapi tengok cter ni mmg tak sah kalo tak bnjir...tak boleh tahan wo...

emy|farid said...

ye, tipu selagi mampu, haha

(: cik najiha :) said...

alaa sya kategori kena tpu jgk lhaa nie. tpi nmpk real lhaa dyorang buad :) btw crita mmg sdeh

Leeza said...

@capt. keon alhan
owh..kentalnya hati kalu x banjir =p

Nor Hafizah M Fadziruddin said...

cerita ni mmg sedih . tapi sedih lagi bila mengingatkan yang diorang buat filem ni zaman dulu tapi kita masih tertipu . dan zaman sekarang , nampak beno nipunye . adoi ! seronok bila tengok behind the scenes TITINIC . rasa macam . wow ! hakhak .

Yuyu Ashari said...

dulu time kecik2, penat la pike tu kapal betol ke. kan da tenggelam, sampai sakit otak nk pike. haha