Photoshop GAGAL

Mungkin ramai yang dah tau dengan software Photoshop, kita boleh edit banyak benda dan kita boleh adakan yang tiada. Kadang2 paparazi kat negeri "Omputih" sana sanggup mengedit pic artis2 dan siarkan berita bukan2. X percaya, jom tgk kat bawah ni. Lezza amik pic ni kat internet dan sekadar hiburan semata.

1) Three Handed Hannah
Masa Miley Cyrus ngan Nick Jonas masih berpacaran, Miley boleh letakkan tangan pada bahu Nick and dalam masa yg sama boleh pulak peluk pinggang Nick tu. Alahai paparazi, kalu nk edit punnn


 2) Lady Tripod (No, not THAT kind of tripod)
Ni pulak maybe poster untuk filem kot. Tangannya dimerata-rata


3) Outing
Gadis cantik ni bawak family pergi ke beach untuk bersantai-santai. Tapi Uncle Fester(paparazi) pegi snap and keluarlah cerita2 yang bukan2.


4) On Newsstands Everywhere
Macam ada x kena ja ngan jari model dalam magazine ni kan..tergeliat semacam ja


5) Girl Friend / Predator
Girl ni baru turn on 21 years old kot. Seronok sgt, see mulut dia ternganga masa gi clubbing ngan member dia yg lain.


6) We are SO Gonna Get It
Ada satu product ni boleh tukarkan tone kulit korang jd "2 tona lebih cerah" aikkk?? Haha



7) Bermuda Triangle Effect
This is funny, 2 akhbar berbeza, 2 pic yg berbeza tp melaporkan benda yg sama. cube tgk between 2 paper ni apa yg x sama??


2 comments:

fieda said...

takut plk tgk gambo2 yg tak jadi ni..

WanyChokie♥ said...

Haha kelakar la gambar2 ney :)