Lelaki-lelaki terkacak didunia

Alrite, skang tengah mood nk menggatal. Lezza kan pompuan mestilah suka tengok lelaki. Ok, lezza memain je. Dont take it seriously. Semua pun mesti terbayang2 muka aaron aziz yang super kacak, or tak pun shah rukh khan yang pernah menjadi "kegilaan semua wanita seluruh dunia". Dah macam lirik lagu yang nak masuk AJL tu pulak kan. Haha...Susunan kat bawah ni x ikut ranking. OPPS (tercaps lock pulak =P). Semua ni adalah pendapat peribadi. X da kena mengena dengan sesiapa ok.

1) The Grandson of King Faisal (Prince Mutaib dari Saudi Arabia)
Kalu cakap pasal lelaki terhansome, entah lah..muka yang mula2 Lezza terbayang mesti si mamat ni. Ce korang tengok..hensem x? =p


2) Arjun Rampal
Bole meleleh air liur tengok dia berlakon dalam Dil Hai Tumhara. Aduhh, melt2


3) Daniel Henney
Pelakon dan seorang model. Popular melalui cerita "Seducing Mr Perfect" and "My Lovely Samsoon". X kelip2 mata pandang mamat ni. Perghh, tambah2 badan nya yg begitu sasa, opp terlebih sudah =p (gurau malam)


4) Lee Min ho
Yeah..stok2 korea sudah sampai. Ok, gegurl and boboi, asanya most of you yang kenal ngan Lee Min Ho ni. Cita "Hana Yori Dongo" tu (betul ke aku eja ni, bedal je la..) How cute


5) Zac efron
Yang ni x tau nk kata apa la kalu org x kenal. How cute, how hensem..how melting i am. Ye ke?


6) Jensen Ackles
Ni sorang lagi. Dari mata jatuh ke hati wa cakap lu. Mata dia tu cam ada satu aura and tarikan. Bak kata org smiley eye gitu. Kenal dia dari cerita "Supernatural". Tiap kali tayang je for sure melekat sejam kat tv sebab..nk tgk dean berlakon. Hehe, kantoiii


7) Cristiano Ronaldo
Lupa pulak pasal bintang bola sepak kita sorang ni. Hebat digelanggang, nakal di sosial life nya. Anyway, you memang smart la bro



8) Aaron Aziz
Kalu x masukkan abang long kita ni rasa cam x lengkap pulak list ni..hehe



9) Ashraf Muslim
Tengok muka dia ni nampak tenang sangat. Hurmm, dah jadi laki orang =p


10) Nickhun 2Pm
Comel and cute..kalu skali dia senyum, berjuta2 fan pompuan bole pengsan. erkk =p


Tapi kan..tapi kan, "Mr Misteri" jugak yang berjaya menambat hati Lezza. hehe





8 comments:

bumblebee said...

cantik blog ni....hehe..orgnye pn msti cantik

Leeza said...

BIasa2 ja =)

Haliena Zulkefli said...

Ha'ah la... Bnyak2 gambar kat atas pling suci muka Asyraf la... Tenang je tengok muka dye

Anonymous said...

Lee Min Ho N Dean Saja Yg Boleh D Terima... Yg Laen Black List... Hahah...

Joke... :p

Leeza said...

Who is Dean actually?? x perasan pulak Lezza =)

Supie Stawn said...

Hensem aku lagi ehehe

Anonymous said...

dean tu plakon supernatural..ensem gilerrr... :*

Anonymous said...

woowww...!!! aq lgi suke minho & nickhun2pm la....yg lain stkt ensem jerrr,,,,,x lebeh kkk....sooorrryyy...ckit ea ....kekekekekeke....trimas kpd pemilik blog yg comel, ciut miot nie. krane buat blog yg cntik nie....and good luck for you.....maaf klau ade yg terase...