Kereta2 Unik


Post sebelum ni Lezza ada tulis pasal rumah2 yang unik kan..so, kali ni jom kita layan pulak gambar kereta-kereta yang unik 

Gambar 1: Kereta lebih rendah dari pinggang. Rasa lebih sesuai untuk kanak2 kot.


Gambar 2: Tayar depan bapak besar. Tapi cute lah jugak kalu tgk lama2.


Gambar 3 : Ala-ala tomei. Muat pakcik ni sorang je =p


Gambar 4 :  Ni mesti kereta gugirl kan...Dah la kucing, siap pink-pink lagi..auuu =p


Gambar 5: 2 in 1 car. Wonder, boleh guna dalam air ke x??


Gambar 6: Ha..yang ni mesti boboi ..Tgk la, suka bebeno ngan bola, sampai kereta pun design pun kasut bola jugak


Gambar 7 : Yeah, kereta rumah. Kalu penat travel..tok sah pikir pasal nk berenti tido kat mana


Gambar 8: This is Guinness worlds record babe. Kereta terpanjang, boleh muat semua kaum kerabat


Gambar 9: This is not nice..mesti byk haiwan terpaksa dikorbankan untuk cover up whole car ni. Nak g car wash pun susah.