Gonna Married??

Kahwin? Siapa yang x nak...Nabi tak mengaku umat nanti, nasab keturunan jugak x boleh membiak kan? Baru2 ni cousin lezza melangsungkan majlis pertunangannya. So jealous actually. Masa majlis tu, penat jugak la berdolak dalih ngan family2. Asyik tanya je.. 
"kakak bila lagi?"
Sapa nak jawab tu..Bila lezza cakap nk kawin umur 35, semua pakat dok gelak pecah perut. Adoiii, my tokwan boleh pulak cakap
"Masa tu tokwan pun muda lagi, baru 80++"
Alrite, then what should i answer the question properly when i really dont know the correct word to  that. I tunggu Mr right to come aja. Ok, kita change topic..... Guest what, guest what. Ada something lezza nk kabo kat kamu kamu ni....ehe. Nampak x pic kat bawah ni. Ha, nilah namanya baju nikah. Dont be surprise ye, this is not belong to my cousin, me or you neither. Ini Lezza amik kat google je. Apa kaitan liza ngan baju ni pulak kan. Ni nk cerita la...


Ohooo..x sangka u. Jangan x tau, budak mechanical yg melambangkan kebrutalan dan keganasan boleh membuat hasil seni halus. Alrite, back to the point. Baru je tadi my friend hantar baju nikah dia, suh lezza tolong jahitkan manik. So far, the experience almost zero but i try my best sebab x nak menghampakan harapan seorang kawan. Harap sgt tangan yang selalu memegang besi2 dan minyak hitam ni mampu jugak untuk memegang benang dan manik2. Doakan semoga hasilnya nanti is not so bad. Itu je sebenarnya nk story..hehe









3 comments:

budak kacamata said...

hukhuk..mesti da bese jahit manik nie kan..untungla..~

Leeza said...

bole la skit2 =)

meo188 said...

yeah cool