Tergempar!! Gadis nekad bunuh diri di tengah2 jabatan P.Pinang



8 sept 2011, Pulau Pinang. Kekecohan berlaku di Jabatan Pulau Pinang sekitar jam 11 malam akibat dari tindakan seorang gadis yang berusia 22 tahun apabila beberapa kali membuat cubaan membunuh di tengah2 jabatan tersebut. Gadis tersebut yang enggan dikenali identitinya memberitahu wartawan bahawa dia merasa terlalu sedih akibat terpaksa berpisah dengan kekasih hatinya. 

Perkenalan mereka pada tahun 2005 membuahkan bibit2 percintaan luar biasa di antara 2 benua. Cinta yang terjalin lebih 7 tahun benar2 menggugat kesabaran gadis tersebut. Ketika ditanya pemberita kemana pergi kekasihnya. Dia hanya diam membisu dan meronta-ronta sehingga terpaksa ditenangkan oleh orang ramai. Dari informasi yang diterima daripada ahli keluarga terdekat, mereka memberi tahu bahawa majlis petunangan dan persandingan  terpaksa ditunda lagi 2 tahun menjadikan kisah cinta mereka genap 9 tahun. 

Setelah disiasat, punca kekasih gadis itu meninggalkannya adalah disebabkan panggilan menjalani latihan anggota tentera yang diwajibkan keatas semua lelaki warganegara korea. Berikut adalah gambar kekasih gadis itu yang diperolehi



hehe, ada bakat x miss jadi penulis berita. Ok, my beloved Heechul dah pergi ke army untuk menjalani latihan dan berita yang baru korang baca adalah rekaan semata2. Tiada kena mengena yg hidup mahupun yang dah meninggal. Korang boleh tengok video terbaru heechul botak kepala 1 hb september 2011? Bayangkan..dia yang cun melecun tu terpaksa kena dogolkan kepala... Kt bawah ni ada vid dia masuk Army..kalu berminat, boleh la layan..hehe






Owh ye..jemputlah join my latest contest=)
-
-
-
-

Contest Aku Nak Bagi Miss Lyzeer SENTAP

10 comments:

Roti Telur said...

wakaka..ada bakat jadi penulis berita ni..hihi..

RAFIE HASSAN said...

suspen ja... pmpuan bunuh diri tuh siap berbual dgn wartawan lg, tu yg xleh bla....

miss lyzeer said...

roti telur: x sangka ada org baca entry miss sampai habis...kui2

rafie: dia x bunuh diri lagi..baru bercadang..hehe

aiman fanboy k-pop said...

astraghaaaaaaaa..haahaahaahaa..terkejut gak pada mulanya macam mana pompuan tuh boleh couple ngan llki korea..heehee....addooii...patut la pon...aiman da plik daa napa tetiba ada gambar heechul..heehee...^^..
gempak..nice entry..dengar khabar,member suju akn bersatu kmbali 8 tahun lagi....lpas heechul,leeteuk plak.....lpas leeteuk bebas,member lain plak..heeheehee......8 thun...!!panjang tuh!

Razz said...

semuanya cari publisiti..haha

http://rez90.blogspot.com

Mat Pintu said...

masa gua nk pergi PLKN dlu takde lak aweks nk terjun jambatan. hadoiyai

rockcintan.blogspot.com

miss lyzeer said...

aiman : haha, maybe one day akak akan couple ngan dia..kekeke

lapan tahun penantian yg cukup panjang la aiman..huhu, akak dh tua pun masa tu

x boleh nk jd gila2 cam sekarang ni..

miss lyzeer said...

razz : jgn jeles i blh cari publisiti ye..auuuu =p

pintu : eh..hurmm diorang terjun benda lain kot..kih2

sweethy amore said...

Very nice post..

i like it :)

Leeza said...

@sweethy amore
thanks