Gua Yang Ada Rose Emas



The cave of the golden rose..cerita yang sangat2 mengimbau kenangan lama. Miss x tau korang, tp bg miss...Miss suka gila ngan cerita ni. Cerita ni ditayangkan masa miss belajar darjah satu or 2 x igt. Tp budak lagi la masa tu. Ada jugak la cari cerita tu balik..tp dh lupa tajuk dia, cume igt Fantaghiro ngan golden cave. Tup2 baru2 ni, cerita ni akan disiarkan di tv3 setiap hari ahad pukul 9 malam, 11 september. Bestnya, tp miss dah balik kat shah alam masa tu untuk menunaikan tanggungjwab sebagai seorang student. 


Cerita ni mengisahkan tentang keberanian seorang wanita. Lebih kurang cam lagenda like cinderella, snow white story jugak la. Tp cerita ni ada byk series...


Gambar kat atas ni adalah Alessandra Martines aka Fantaghiro. Watak utama cerita ni and x dilupakan heronya sgt super hensem..


Kim Rossi Stuart aka Ramualdo, husband kepada Fantaghiro. x salah Miss, cerita ni unik sebab ada swan yg boleh bercakap n menjelma jd manusia..owhh..batu bercakap pun ada. Teman baik fantaghiro. Nak sembang panjang2 pun malas.. korang layan lah cerita ni nanti kat tv3 ye..Huhu, rasa muda balik teringat cerita ni.. kat bawah ada video dari youtube untuk korang layannnn


 


jemputlah join contest miss ye..
-
-
-
-

Contest Aku Nak Bagi Miss Lyzeer SENTAP

2 comments:

hadi said...

muvee ni memang best..terkenal zaman dulo2..('',)

miss lyzeer said...

yup..memang dh lama dh..tp, tetap di hati =)