Video Gempak Karya Anak Tempatan

Nak cerita panjang pun x guna. Korang layan dulu video ni.


Amacam? Best?..huhu, nk cry kuat2 la. Ni adalah official video dari kumpulan MAX 24.7 yang bertajuk 'Cinta 247'. Karya anak tempatan... Kita tengok..apa yang best and apa yang x best..


Yang Best
  • Kualiti video ok, kita clear lah ni
  • Pakaian ok lah
  • Jalan cerita video ni pun oklah

Yang x best
  • Dance hancur (huduh)
  • Jalan cerita ni macam dh byk kali tgk kat vid2 lain
  • Lagu terabur

Cuba kita bandingkan dengan MV terbaru dari Super Junior.."Mr Simple"



Yang best
  • Of course lagu dia
  • Dance kaw-kaw punya
  • Heechul yang macam ensem sikit (selalunya dia control ayu..kui2)
  • Semua lah best..haha

Mungkin ada sesetengah orang akan cakap yang kumpulan Max 24.7 ni baru lagi. Terlalu jauh nk dibandingkan dengan kumpulan Super Junior ibarat langit dan bumi. Ok fine, kita tengok pulak video klip pertama kumpulan Suju 'U' yang dihasilkan lebih kurang 6 tahun yang lepas.




Tak kan x leyh buat lebih kurang ataupun lebih baik dari video klip yang dihasilkan pada 6 tahun yang lepas kot. Hurmm.. kesimpulannya, max 24.7 kena berusaha dengan lebih gigih lagi dan memerlukan tenaga pengajar tarian yang superb untuk jadi bintang pop Malaysia. **tarian tu yang miss x puas hati gila, hancur tahap gaban..baik bagi adik miss y darjah 2 tu menari. Lagu x kisah sgt..Asal melodi good, boleh je layan

1 comment:

Azreen said...

nice video.....tap tak der identiti langsung....