Koleksi - 2 ( Who wore it better )

Second koleksi, sebenarnya ada banyak picture. tapi x leyh la sumpat suma, kang cam siput pulak benda alah ni loading..Nge..nge

Korang perasan x, banyak artis2 yang pakai pakaian yang sama. Of course bukan la kat event yang sama, hehe..kekadang rasa kesian pulak kat diorang. Sebabnya..pakaian yang diorang pakai tu kebanyakkannya di sponsor. So, pihak yang sponsor tu sepatutnya berhati-hati lah kan.. terutamanya kepada artis2 yang popular. 

Yezza..jom tengok











Anne Hathaway and courney


Ashwayra Rai, Freida and Lara Dutt

Ashwarya Rai and Kareena Kapoor


Bipasha Basu and Lara Dutt

Cameron Diaz and Jennifer lopez

Dato siti Nurhaliza dan Zamzarina

Erra Fazira, Diana dan Elyana

Fauziah Gous dan linda Onn

G-Dragon and Seung Ri

Jing Ryu won and Rihanna

Kim Ah Jong and Song Hye Gyo

Zahnita dan Dynaz

Akma af3 dan ekin

Misha Omar dan Abby Abadi

Yoon Eau Hye, Model and Kim Ah Joong


Lindsay Lohan and Choi Ji Woo

Paris Hilton and Jessica Alba
So, dah belek2 picture.. What do you think? Who wore it better?
hehe

3 comments:

rara pinkmafia said...

wahhhh boleh pulak same eh.hehehe

MissViVio said...

hahaha...nk promote design diorg ah 2...

Gee said...

aahh la..cman bole sama...tu la len kali design sendri..hehehe