Ferrari italia

Perghh..tu je ayat pertama Miss masa tgk kereta ni for the first time blogwalking semalam. Cun tahap gaban..haha. Ramai org tau yg ferrari ni memang pengeluar kereta2 sport. Miss nk gebang banyak pun x boleh sebab Miss bukannya tau banyak pun pasal keta (Even though i am mechanical engineering student..hurmmm) But, Kereta ni berjaya menggugat Mazda RX8 yang telah lama bertakhta kat hati Miss hehe. What so ever pun, Mazda and Ferrari kalu bermadu pun ok what..




p/s: Warna kuning tu memang cun habis..terliur beb (haha)

Mazda RX-8 ni pun not bad gak..




3 comments:

Adam Idris said...

fuhh smart, minat bentuk aerodynamic dia
hehe :)

miss lyzeer said...

kan,,,kan
miss dah jatuh cinta pandang pertama..
hehe

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

best giler keter!!

SELAMAT BERPUASA

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE