Facebook VS Faceblog

Miss adalah alien dimuka bumi ni sebab miss boleh menyamar dan membinasakn apa2 yg ada di sekeliling miss. Miss jugak boleh membaca fikiran anda semua. X percaya? Haha..tok sah percaya, itu hanyalah rekaan semata2..

Ada orang pernah cakap kat Miss yang Miss adalah "alien" sebab x mempunyai akaun facebook. Anda tau facebook tu apa? Kalu x tau, welcome to da club. Club alien..haha. Adik miss yg 5 tahun pn tau facebook tu apa.. Please

Bukan Miss x pernah ada. Miss ada, suatu ketika dahulu..Then, Miss dah delete sebab?

Sebab
1. Miss rasa jiwa miss x  tenteram
2. Selalu buat andaian macam2
3. Ada benda yang Miss x perlu tau..tapi Miss tau.
4. Buang masa pada tempat yg x betul


Mula2 nk delete dulu..memang fikir berjuta kali..**mcam dh kena kawin paksa dh..haha
Ye la, rasa cam kita buang half kehidupan sosial kita kan. Setuju? Tapi miss nekad jugak, Miss tumpu pada blog je. At least blog ni

1. Kita boleh tulis pendapat kita, panjang berjelapn x pa...This is our space kan
2. Dpt jugak income..walaupn x byk
3. Dpt byk info2
4. Seriously, Miss rasa tenang dan tenteram sekarang ** betul ke?



6 comments:

muz said...

kedua2nya ada kekurangan dan kelebihan...

miss lyzeer said...

terpulang pada individu

stuck said...

jnji xsalah guna dua dua bnde alah ni..heheh~

miss lyzeer said...

betul2

Diary oF Mine said...

errr.... facetweet xda??? hehee

miss lyzeer said...

haha..bakal ada la tu =)