Super Junior is Back

Akhirnya..finally, my Super Junior is coming back to me..haha. Miss Lyzeer notice yang sekarang peminat2 suju ni dah bertambah ngan drastiknya. Bagus2, boleh share2 t. 



Back to our topic tadi. Pengumuman..pengumuman...kepada semua rakyat jelata semua, Suju atau nama penuhnya Super Junior sudah pun me-releasekan single terbaru daripada album ke-5 diorang yang bertajuk "Gotcha Numba". Dengar cite jugak, Kibum pun akan buat kemunculan semula setelah lama menyepi sejak lagu "Sorry2". Tapi...tapi..dan tapi...sebelum kita semua bergembira, lagu tu x de kat youtube lagi - sedey.


Sebelum Miss lyzeer nk tutup entry ni..ada satu lagi benda best nak share..Korang peminat fanatik SUJU M?? Nah, this is your time..diorang yang tengah hit ngan lagu " Perfection" akan datang ke Malaysia untuk membuat persembahan sempena Hari Belia pada 28 May 2011 bertempat di Putrajaya. Masuk adalah PERCUMA.


4 comments:

Encik MT said...

wah putrajaya~ tempat encik mt nie...haha!

miss lyzeer said...

pegi lah..tangkap gambo bebyk...post lam entry, t Miss Lyzeer leyh tgk...=)

Si Nuansa Eyqin said...

tu diaa percuma. apa tunggu lagi sila dptkan sekarang.

purplekyu^_^ said...

wahhh...best2!^^