The Royal Wedding Prince William & Catherine Middleton

For this time around Miss Lyzeer want to story about Royal wedding...Sebab tu kena speakang haha, nak cakap pasal wed Prince william and Kate, Majlis ni berlangsung 29 April 2011. Hurmm..lebih kurang seminggu la. I bet, u all semua dah tahu kan. Macam cerita Cinderella...perempuan biasa yang kahwin ngan anak raja. Tapi dalam kes Kate ni..dia x de lah kena dera ngan akak2 tiri dia cam cerita dogeng tu...hehe.. Syukur..selamat semua.


Kali ni Miss Lyzeer nak share gambar2 yang diambil sekitar majlis tu. Bukan nak cerita sal wed tu..tapi nak cerita al-kisah macam2 fashion yang ada. Exclusive untuk reader sekalian padahal google je gambo2 tu.


Perasan x fashion untuk di raja ni memang x lekang ngan topi kan...Kat sana tu panas ke? hurmm..lelaki biasa je kot..Segala2 pasal kot..kot..and..kot. Lastly, Miss Lyzeer nk tunjuk, tada...

Gaun pengantin perempuan..simple but cantik...Teringinnya nak pakai gaun camni masa kawin t =)..Mood= gatal..ahaks

2 comments:

♥Ann♥ said...

bride lawa..bridegroom tak touch rambut..sayang padahal dulu die hensem huhuh

miss lyzeer said...

ehe..betul2