M-pop - gula2

Gila ketinggalan Miss ni kan..tajuk dah basi dah baru nk cer..
Lek lu pak ngah and mak ngah sekalian..jangan gelabah..Miss bukan nak story diorang..
First, cuba korang belek2 gambo diorang2 ni kat bawah..


Cun gak gambo ni di edit kan...macam

x pun macam group ni....hurmm


K lah..kita seharusnya memperjuangkan industri musik tanah air kan..sekurang2nya group gula-gula ni nak mevariasikan musik tempatan yang statik di tahap sekarang je kan..perlu ke..eauu
Cuma satu je x manis...pakaian diorang tu terlalu sopan dan sangat sesuai dengan budaya kita di malaysia ni..hurmm

Korang rasa2 la kan..kalaulah nama2 kat bawah ni mewujudkan satu group m-pop macam group gula-gula tu..mantap x? haha

Shila - suara ok, sebab tu boleh jadi finalis OIAM
Ainul - Pelakon baru..cun jugak

Juliana evans - Jadi dancer pun ok

Ni..hurm x hingat pulak nama dia

Intan ladyana yang tinggi lampai

Eh..eh..Kila pun termasuk dalam senarai Miss la..haha

Anak dara meletop kat Malaysia ni..sapa x kenal kan..
Diana - Suara ok..cun plak tu

Scha Al-yahya ..Tinggi, cun..boleh la kot jadi dancer
Lastly, kita bagi se kecik ni jadi leader..terbaik arr..terror nyayi, tarian tok sah cakap
Ni Miss nak habaq kt reader sekalian..Apa yng Miss tulis ni adalah apa yang Miss fikir dan Miss rasa. Kekadang kesian pulak Miss tengok group gula-gula ni n 24:7 ni. Banyak sangat kena kutuk, belum release single..dh macam2. Tapi itu lah..Pakaian diorang sangat x sesuai ngan masyarakat Malaysia.
Lepas ni Miss percaya akan muncul group2 pop yang lain..hurmm

Disebabkan Miss adalah peminat group Korea..Miss rasa mutu m-pop n k-pop tersangatlah berbeza..bagai langit ngan bumi. X leh challenge langsung. At least kalu suara x sedap tu..pleaselah, tarian jgn la cam adik2 miss yng sekolah rendah tu pun boleh buat gak..Malu seyh..

3 comments:

Fina said...

haha, terbaik lah ! ^^

miss lyzeer said...

Apa yang baik..Miss ke? haha

ain dzaya said...

haha..mmg gempaq la pasnie!!!