Korean Holic 2

4) SS501


Bagi lezza nama group ni unic..sebab lain dari lain. kalu tgk pun x leh jangka maksud dia. SS mean SuperStar, Singer and 501, means 5 member united as one forever. Walaupun x sehebat group Suju tp tok layan diorang ni pun ok what. Lagu yang lezza paling suka....'I'm Stupid'. Betul2 kena batang idung sendiri..eheh (tetiba lak kan)

5) Kara


Kara..ok lah kot kalu nak layan, lagu diorang yg best pun baru2 ni jerk. Kebanyakkan konsep yang diorang buat lebih kurang ngan Snsd. x tau lah nak cakap sapa cilok sapa. Lagu yg ok 'Pretty Girl'.

So far, sebenarnya banyak lagi group korea yg lezzaminat..tp cam gitu2 je
antaranya:
- Big Bang
- Shinee
- 2NE1
- After School
- Wonder Girl
- 2PM
- CN Blue

No comments: