KOREANHOLIC Yang terlampau2..=)

Disebabkan terlalu taksub ngan k-Pop....maka terwujudlah senarai kumpulan2 yang menjadi kegilaan lezza di kala remaja ini..hehe..

1) Super JuniorSuper junior adalah boyband dari South Korea. Band yang ada paling ramai ahli iaitu sebanyak 13 orang. Bayangkan, x perlu ada backup dancer kot kalu nk performed...kan dh jimat..haha. kalu lagu diorang yang lezza paling suka of coz 'U'..single pertama yang diproduced kan pada taun 2005 dan berjaya menjuarai banyak carta di seluruh korea..dan juga telah menambat hati lezza sehinggalah sekarang. Sarangheyo Heechul oppa.

2) SnsdSnsd atau nama penuhnya Girl's Generation bernaung di bawah syarikat yang sama dengan Suju iaitu SM Entertaiment. Group ini juga merupakan group perempuan yang mempunyai paling byk ahli iaitu 9 orang. Lezza suka diorang sebab diorang best and cantik. Menjadi idola kebanyakkan perempuan..haha =P, Lagu paling lezza suka..hurmm 'Run Devil Run'. lagu yang asalnya adalah nyanyian Kesha dan telah diambil alih oleh Snsd.

3) FT Island


Honestly lezza x tau banyak pasal group ni. Apa yang aku suka pasal diorang? Yang lezza tau suara vocalist = Hongki sangat best, suara huski. Betul2 menggugat keimanan...hahaha. And, diorang performed as one band..ada guitarist, drummer and vocalist. Lagu yang menjadi pilihan hati adalah 'Saranglee' dan 'Bad Woman'...


Ada banyak lagi list yang akan muncul di blog ni..For now, cukuplah sampai top 3 dulu..nggeeee =)

No comments: